Carrière

DMT Environmental Technology richt zich op het creëren van duurzame oplossingen. De technologie die we maken, wordt wereldwijd geleverd. Daarom spreken onze medewerkers meerdere talen en ontmoeten ze overal gelijkgestemde mensen. Dennis van der Woude kwam als student bij DMT, rondde zijn studie af en is nu Junior Project Manager. Op de bovenstaande foto heeft hij onlangs de nieuwe SulfurexBF voor de waterzuiveringsinstallatie in Rosedale, Auckland, Nieuw Zeeland, in bedrijf gesteld. Talenten op het gebied van technologie, marketing of verkoop die zich willen ontwikkelen en die ook willen investeren in een schone en welvarende toekomst, zijn welkom om contact met ons op te nemen!Big Five For Life DMT werkt volgens het succesvolle principe ‘The Big Five for Life’. Dit principe combineert de belangrijkste doelen van elk van onze medewerkers met de vijf belangrijkste doelen van ons bedrijf. The Big Five for Life is een methode die gebruikt wordt om bedrijven en mensen succesvoller te maken. De ultieme uitdaging is het koppelen van de motivatie van individuele medewerkers aan de doelstellingen van het bedrijf. Dit levert een organisatie op waarin iedereen enthousiast, gepassioneerd en gericht is op gemeenschappelijke doelen.


Big Five For Life Video Het onderscheidt DMT in elk opzicht binnen de branche. De prestaties verbeteren nog meer en het bedrijf is klaar voor toekomstige groei. John P. Strelecky heeft het concept van The Big Five for Life ontwikkeld en hij beschrijft de beginselen in zijn boek “The Big Five For Life – Vervul je vijf grote levenswensen.” De visie van Strelecky heeft ons geïnspireerd bij onze dagelijkse werkzaamheden, net zoals het dat heeft gedaan met zakelijk leiders over de hele wereld. Zie voor meer informatie over The Big Five for Life
Meer informatie


Working@DMT

Vacatures

Wil je werken in een creatief, dynamisch en snel groeiend internationaal bedrijf? DMT Environmental Technology biedt de gelegenheid om deel te nemen aan diverse projecten wereldwijd. We ontwikkelen en realiseren technologieën voor lucht-, gas- en waterzuivering. We richten ons voor de nabije toekomst op de ontwikkeling van technologieën voor het produceren van duurzame energie en het opwaarderen van biogas, wat direct bijdraagt aan nieuwe circulaire economieën. Werken bij DMT betekent werken met creatieve, energieke, uitmuntende en enthousiaste projectteams. Studenten, jonge technische talenten en ervaren talenten zijn van harte uitgenodigd een open sollicitatie sturen.

DMT Environmental Technology is opzoek naar een enthousiaste stagiaire. Ben jij vijf maanden (20 weken) beschikbaar en zou je wel bij ons aan de slag als interne communicatie stagiair? Lees dan snel verder over de stagemogelijkheden bij DMT Environmental Technology!

Functieomschrijving
Als internal communication intern zorg je ervoor dat informatie op een juiste manier bij de medewerkers van DMT terecht komt. Intranet is een goed medium dat hierbij kan helpen. Tijdens je stage zal je samen met je collega’s een intranet omgeving opzetten en implementeren binnen ons bedrijf. Een hele uitdaging dus! Naast het implementeren van intranet zijn er nog genoeg andere taken die je bij ons kunt verrichten waaronder:

 • Trends in kaart brengen en presenteren;
 • Huisstijl bewaken en beheren;
 • Social Media (branding en bijwerken).

Wat bieden wij:

 • vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden;
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • korte communicatielijnen;
 • een grote uitdaging waarin je veel ervaring op kan doen;
 • ruimte om te werken aan je stageopdrachten;
 • een leuke stagevergoeding.

Wat vragen wij:

 • een gerelateerde hbo opleiding;
 • vijf maanden (20 weken) bij ons komt stagelopen voor 40 uren in de week;
 • dat je de Engelse taal goed beheerst;
 • probleemoplossend denkt en te werk gaat;
 • handig bent met ICT-systemen;
 • systematisch en structureel te werk gaat;
 • kritisch bent;
 • zelfstandig bent, maar ook goed kan samenwerken met collega’s.

Wie zijn wij?
Een groene en welvarende toekomst, dat is bij DMT Environmental Technology waar we naar streven en hetgeen we bereiken door onze kennis en kunde in te zetten bij het ontwikkelen van slimme clean technologie. Op deze manier dragen wij bij aan een groenere economie en de ontwikkeling van mens en planeet. Afwisselend werk in een dynamische en inspirerende werkomgeving! Ons grootste kapitaal is ons team van enthousiaste collega’s die zichzelf continu willen verbeteren. Om elke medewerker gemotiveerd en het juiste werk te laten doen, streven we ernaar om elke medewerker op de beste plek te laten zitten. Het resultaat is een organisatie waar iedereen gepassioneerd is en met dezelfde focus het gezamenlijke doel nastreeft. We werken in kleine teams met korte communicatielijnen en geven jou de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Informeren en reageren
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marjolein Overbosch, Communication Advisor, mail moverbosch@dmt-et.nl.

Stuur je CV en motivatiebrief naar Robin van der veen, Human Resources, rvdveen@dmt-et.nl.

 

Wat vragen wij van jou?

We zijn op zoek naar creativiteit en discipline. Je moet in staat zijn in concepten te denken en deze te kunnen uitwerken op papier en in 3D. Daarnaast moet je in staat zijn om het PSA proces zodanig te snappen dat het ontwerp voldoet aan de eisen van het totale proces.

Welke competenties heb je nodig?

 • Het kunnen analyseren van een bestaand product en/of proces
 • Het in staat zijn om vanuit de opgestelde eisen een conceptoplossing te bedenken
 • Rekening kunnen houden met de maakbaarheid en testbaarheid van het ontwerp
 • Taak- en procesgericht communiceren in zowel nederlands als engels
 • Communiceren en samenwerken met anderen in een multiculturele, internationale en/of multidisciplinaire omgeving en het voldoen aan de eisen die het participeren in een arbeidsorganisatie stelt.
 • Op zelfstandige wijze een leerdoel en een leerstrategie bepalen en uitvoeren en het resultaat terugkoppelen naar het leerdoel

Waarom DMT?
Werken bij DMT is deel uitmaken van ambitieuze en innovatieve milieutechnische organisatie. DMT is een jonge, sterk groeiende, internationaal georiënteerde organisatie en een serieuze speler op de markt van duurzame energie en milieutechniek. Het is onze passie om met ‘slimme’ technische installaties een maximaal rendement voor onze klanten te realiseren en daarmee de groene economie vorm te geven.

Informatie en reageren
Voor meer informatie over of wil je solliciteren op de vacature kun je contact opnemen met B. Bakker, Product Development, bbakker@dmt-et.nl of telefoon 0513-636789.

Onze missie

Een groene en welvarende toekomst, dat is waar we bij DMT naar streven en hetgeen we bereiken door onze kennis en kunde in te zetten bij het ontwikkelen van slimme clean technologie. Op deze manier dragen wij bij aan een groenere economie en de ontwikkeling van mens en planeet. Afwisselend werk in een dynamische en inspirerende werkomgeving! Ons grootste kapitaal is ons team van enthousiaste collega’s die zichzelf continu willen verbeteren. Om elke medewerker gemotiveerd het juiste werk te laten doen, streven we ernaar om elke medewerker op de juiste positie in de organisatie te hebben. Het resultaat hiervan is een organisatie waar iedereen gepassioneerd is en met focus het gezamenlijke doel nastreeft. We werken in kleine teams met korte communicatielijnen en geven jou de ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt DMT uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Voor de versterking van onze Business Unit te Joure zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur per week, 32 uur is bespreekbaar)

 

Hoofd/Coördinator Financiële Administratie (M/V)

 

Wat ga je doen?

Als ‘Hoofd Administratie’ voor onze Business Unit in Joure ben je verantwoordelijk voor de financiële beheersing van de (project)administratie en leidt je een klein team medewerkers. Je bent cijfermatig sterk en hebt analytisch inzicht. Tegelijkertijd ben je ook een teamspeler en weet je mensen te motiveren. Je bent ijzersterk in het communiceren met collega’s in de holding en in de Business Units. Je ziet het als een uitdaging om samen met je collega’s te werken aan de verdere uitbouw en professionalisering van een internationaal georiënteerd bedrijf.

 

Financiële- en projectadministratie, je:

 • draagt zorg voor een correcte financiële administratie;
 • verzorgt periodieke financiële rapportages zowel intern als aan de holding;
 • beheert diverse projectadministraties en verzorgt de aansluiting met het grootboek;
 • ondersteunt projectleiders door middel van financiële projectbewaking. Signaleert afwijkingen en overschrijdingen en bespreekt deze met projectleiders, dan wel het management;
 • ondersteunt de projectcontroller bij het opstellen van diverse begrotingen en forecasts;
 • implementeert procesverbeteringen en onderhoudt procedures op het gebied van interne controle;
 • beheert de bankgaranties richting opdrachtgevers;
 • beheert de assurantie portefeuille (inclusief personal benefits, zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid, ongevallen) en signaleert risico’s;
 • stelt specificaties en rapportages op ten behoeve van controle op volledigheid en juistheid van gegevens;
 • verzorgt BTW aangiftes;
 • bent verantwoordelijk voor de volledigheid en juistheid van de salarisadministratie;
 • bent contactpersoon voor de externe accountant en de Belastingdienst.

 

Je geeft leiding aan de medewerkers van de financiële afdeling. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig en fungeert als vraagbaak. Je bewaakt tijdige aanlevering van gegevens dan wel het uitvoeren van periodiek te verrichten acties door medewerkers en stuurt daarin proactief. Je voert functionering- en beoordelingsgesprekken.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde, financieel-administratieve opleiding op minimaal HBO-niveau, bij voorkeur aangevuld met vaktechnische cursussen en/of opleidingen;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ruime ervaring met projectadministraties, bij voorkeur opgedaan in Bouw & Techniek;
 • Brede financieel-administratieve ervaring en ruime ervaring met leidinggeven;
 • Kennis van geautomatiseerde informatiesystemen, kennis van en ervaring met ISAH, Numbers en Accountview zijn een sterke pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Welke competenties heb je nodig?

 • Conceptueel vermogen
 • Overtuigingskracht
 • Besluitvaardigheid
 • Ondernemend
 • Communicatief vaardig
 • Samenwerken
 • Kennis delen

 

DMT als werkgever

Werken bij DMT is deel uitmaken van een ambitieuze en innovatieve milieutechnische organisatie. DMT is een jonge, sterk groeiende, internationaal georiënteerde organisatie en een serieuze speler op de markt van duurzame energie en milieutechniek. Het is onze passie om met ‘slimme’ technische installaties een maximaal rendement voor onze klanten te realiseren en daarmee de groene economie vorm te geven.

 

Informeren en reageren

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jan van der Meulen, interim Hoofd Financiële Administratie, jvdmeulen@dmt-et.nl  of telefoon 0513-636789.

Stuur je Curriculum Vitae en motivatiebrief naar Tong-Sja Lau, Human Resources, tslau@dmt-et.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Onze missie
‘A clear and prosperous future’, daar is het bij DMT Environmental Technology allemaal om te doen. We streven naar een groene en welvarende toekomst en dat doen we door onze expertise in te zetten bij het ontwikkelen van slimme technologieën. We helpen onze klanten bij het behalen van hun milieudoelstellingen. Op deze manier dragen wij bij aan een groenere economie en de ontwikkeling van mens en planeet.

Afwisselend werk in een dynamische en inspirerende werkomgeving! Ons grootste kapitaal is ons team van enthousiaste collega’s die zichzelf continu willen verbeteren. Om elke medewerker gemotiveerd en het juiste werk te laten doen, streven we ernaar om elke medewerker op de beste plek te laten zitten. Het resultaat is een organisatie waar iedereen gepassioneerd is en met dezelfde focus het gezamenlijke doel nastreeft. We werken in kleine teams met korte communicatielijnen en geven jou de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Service Engineer (M/V)

 

Ben jij een echte sleutelaar die het leuk vindt om regelmatig de wereld over te reizen voor je werk? Bedien jij met jouw kennis en kunde onze klanten en help jij ze bij het onderhouden van onze installaties? Ben jij iemand die gedreven wordt door techniek en de ontwikkelingen in je vakgebied goed op de voet volgt? Dan ben jij onze nieuwe service engineer!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de service aan onze installaties, je geeft heldere uitleg aan de klant over onze installaties en de bediening ervan. Je houd je bezig met onderhoud, start up en commissioning van onze installaties. Je faciliteert onze klant met bedieningsinstructies, proces- en onderhoudsprocedures en speelt een actieve assisterende rol bij het en in bedrijf stellen van onze installaties.

Zoals gezegd ben jij verantwoordelijk voor de service aan onze installaties. Dat betekent dat je met field-data aan de slag gaat om het product te verbeteren, (door) te ontwikkelen of zelfs meewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Je signaleert probleemsituaties op het juiste moment en jij bent prima in staat om zowel zelfstandig als in groepsverband je werkzaamheden uit te voeren. Je hebt een positief kritische houding bij alles wat je doet want een goed resultaat en een tevreden klant is voor jou het belangrijkst.

Wat vragen wij van jou?
Ben je op zoek naar een dynamische omgeving en ben je, net als onze installaties, internationaal georiënteerd? Dan zit je bij DMT goed. Wij zijn op zoek naar iemand die van nature klant- en service gericht is. Je hoeft dit uiteraard niet alleen te doen. Je werkt nauw samen met collega’s binnen je eigen team. Daarnaast werk je natuurlijk ook met andere collega’s, leveranciers en klanten.

 

Verder vragen we het volgende:

 • Je hebt MBO +/HBO WTB, E&I (werk- en denkniveau);
 • Internationale ervaring in een soortgelijke functie (gas, olie, installatiebouw), waar je gesleuteld hebt aan grotere draaiende delen (compressoren/pompen etc.);
 • Je bent flexibel, creatief, resultaat- en oplossingsgericht;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent bereid om veel voor je werk te reizen;
 • Dat je naast Nederlands ook perfect Engels en (eventueel) Frans of Duits spreekt en schrijft;
 • Kennis van/ affiniteit met proces, electro-, en besturingstechniek;
 • Affiniteit met de milieutechnologie markt.

Waarom DMT?
Werken bij DMT is deel uitmaken van een ambitieuze en innovatieve milieutechnische organisatie. DMT is een jonge, sterk groeiende, internationaal georiënteerde organisatie en een serieuze speler op de markt van milieutechnologie met name in biogas opwaardering. Het is onze passie om met ‘slimme’ clean tech installaties een maximaal rendement voor onze klanten te realiseren en daarmee de groene economie vorm te geven. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Informeren en reageren

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Melle Hoekstra, manager Operations, mhoekstra@dmt-et.nl of telefoon 0513-636789.

 

Stuur je Curriculum Vitae en motivatiebrief graag aan Tong-Sja Lau, Human Resources, tslau@dmt-et.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Are you an experienced mechanical engineer and are you passioned about designing eco-friendly process and mechanical systems. Please contact us! We also invite professionals from outside the Netherlands to apply. You must be willing to relocate and you have the specific experience.

About us
At DMT Environmental Technology we are striving for an eco-friendly and prosperous future. We use our knowledge and expertise to develop smart and clean technology to achieve these goals. This is how we contribute to a ‘green’ economy and to the development of people and planet. It is our goal to shape the eco-friendly economy by achieving maximum returns for our customers with ‘smart’ technical installations.

The Job
You are responsible for designing (new) products in the field of mechanical engineering. You will calculate, work out drawings and material specifications. You will select equipment, request quotations and purchase materials. You will maintain and manage technical files. You are working closely with colleagues within your team, but also with other colleagues, suppliers, knowledge institutions, customers and partners. When realizing projects you offer technical support to sales and completion of the projects and you will coordinate outsourced work.

About you
You are perfectly able of carrying out work independently. You are performance driven and have a positive critical attitude on everything you do. You are at the forefront of development in drawing works. You are creative, customer and service minded and solution-oriented. You take the lead in guiding others and are able monitoring your own planning.

 • Bachelor/Master of Science in Mechanical Engineering;
 • Broad (international) experience in a similar role;
 • Familiar with Inventor/ AutoCAD, AutoCAD P & ID and Plant3D;
 • You have good coordination and communication skills;
 • You are result- and solution-oriented;
 • You are willing to travel for your work;
 • You speak and write English perfectly and preferably also Dutch, French and German

Why us?

Working at DMT is being part of an ambitious and innovative environmental and technical organization. DMT is a young, strongly growing, internationally oriented organization and a serious player in the market of sustainable energy and environmental technology. Besides excellent primary and secondary employment conditions, we offer a varied job and a dynamic and inspiring work environment!

Please contact Mans Loman of Loman Recruitment to whom this procedure has been outsourced for more information.
On +31 (0) 6 41212488 or loman@lomanrecruitment.com. Please send your CV and motivation letter to this e-mail address.

(lead) Process Engineer

DMT te Joure

Ben jij een uitstekende process engineer die met jou kennis de rest van het team op sleeptouw neemt? Word dan onze nieuwe lead engineer!

Onze missie

Een groene en welvarende toekomst, dat is bij DMT Environmental Technology waar we naar streven en hetgeen we bereiken door onze kennis en kunde in te zetten bij het ontwikkelen van slimme clean technologie. Op deze manier dragen wij bij aan een groenere economie en de ontwikkeling van mens en planeet.

Afwisselend werk in een dynamische en inspirerende werkomgeving! Ons grootste kapitaal is ons team van enthousiaste collega’s die zichzelf continu willen verbeteren. Om elke medewerker gemotiveerd en het juiste werk te laten doen, streven we ernaar om elke medewerker op de beste plek te laten zitten. Het resultaat is een organisatie waar iedereen gepassioneerd is en met dezelfde focus het gezamenlijke doel nastreeft. We werken in kleine teams met korte communicatielijnen en geven jou de ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt DMT uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en verrichten van proces engineering. Je houdt je bezig met het proces technisch ontwerp en waarborging van voortgang, performance, kwaliteit en veiligheid. Je houdt de ontwikkelingen in je vakgebied goed in de gaten. Je bent klant- en servicegericht en vertaalt trends en signalen door naar de ontwikkeling van (nieuwe) processen en producten. Hierbij werk je nauw samen met collega’s binnen je eigen team, maar ook met andere collega’s, leveranciers, kennisinstellingen, klanten en partners.

Je bent prima in staat zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en bewaakt hierin je eigen planning. Daarnaast vind je het leuk om anderen aan te sturen. Je hebt een positief kritische houding bij alles wat je doet en je gaat voor een goed resultaat. Je vindt het een uitdaging om in een dynamische omgeving te werken.

Wat vragen wij van jou?

– HBO/WO chemische technologie / procestechnologie (werk- en denkniveau);
– Ruime (internationale) ervaring in een soortgelijke functie (gas, olie, installatiebouw);
– Je beschikt over uitgebreide technologische en biologische kennis;
– Je bent creatief, resultaat- en oplossingsgericht;
– Je bent klantgericht en beschikt over goede coördinerende en communicatieve vaardigheden;
– Je bent bereid om voor je werk te reizen;
– Dat je naast Nederlands, ook perfect Engels en (eventueel) Frans of Duits spreekt en schrijft;
– Affiniteit met de milieutechnologie markt.

Waarom DMT?

Werken bij DMT is deel uitmaken van een ambitieuze en innovatieve milieutechnische organisatie. DMT is een jonge, sterk groeiende, internationaal georiënteerde organisatie en een serieuze speler op de markt van duurzame energie en milieutechniek. Het is onze passie om met ‘slimme’ technische installaties een maximaal rendement voor onze klanten te realiseren en daarmee de groene economie vorm te geven.

Voor meer informatie neem je contact op met of Mans Loman van Loman Recruitment, waaraan deze procedure is uitbesteed. Via 06-41312488 of loman@lomanrecruitment.com. Ook ontvangen wij graag je CV en motivatie op dit e-mailadres.

DMT Environmental Technology te Joure

Onze missie

To create the clear and prosperous future. Dat is waar we naar streven bij DMT Environmental Technology en we bereiken dat door onze kennis en kunde in te zetten bij het ontwikkelen van slimme clean tech oplossingen. Op deze manier dragen wij bij aan een groenere economie en de ontwikkeling van mens en planeet.

Afwisselend werk in een dynamische en inspirerende werkomgeving! Ons grootste kapitaal is ons team van enthousiaste collega’s die zichzelf continu willen verbeteren. Om elke medewerker gemotiveerd en het juiste werk te laten doen, streven we ernaar om elke medewerker op de beste plek te laten zitten. Het resultaat is een organisatie waar iedereen gepassioneerd is en met dezelfde focus het gezamenlijke doel nastreeft. We werken in kleine teams met korte communicatielijnen en geven jou de ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt DMT uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vanwege de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

Electrical Engineer (fulltime)

 De verdeling werkzaamheden is globaal als volgt:

 • E&I Engineer 35%;
 • E&I Supervisor bij testen en opstart 35%;
 • Projectleider ondersteunen op gebied van E&I 30%.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, realisatie en vernieuwing en aanpassing van processen en producten van onze (inter)nationale projecten voor wat betreft het E&I. Dit doe je vanaf de startfase van het project tot en met de gebruikersfase van de installatie (het product) aan de klant. Je onderzoekt op basis van P&ID en adviseert over de mogelijkheden bij de opzet van E&I-systemen. Je stuurt, controleert en bewaakt processen: je maakt aanvragen voor de E-system integrators, bewaakt de voortgang, kwaliteit en samen met de projectleider de kosten. Vervolgens neem je schakelkasten software en installatie af. Dit doe je aan de hand van checklijsten en rapportages en je rapporteert afwijkingen aan de projectleider en houdt actiepuntenlijsten bij. Je doet er alles aan wat nodig is om een product zo goed mogelijk voor DMT en de klant binnen tijd en kosten op te leveren. Je werkt op een effectieve en efficiënte manier.

Je faciliteert onze klant met bedieningsinstructies, procedures en onderhoudsprocedures. Je speelt een actieve rol bij het opstarten en in bedrijf stellen van onze (inter)nationale installaties. Daarbij ben je in staat om oorzaken van afwijkingen ook te ontdekken en op te lossen als ze niet E technische van oorsprong zijn. Je signaleert probleemsituaties op het juiste moment.

Je bent prima in staat zelfstandig en in groepsverband je werkzaamheden uit te voeren. Je hebt een positief kritische houding bij alles wat je doet en je gaat voor een goed resultaat.                              

Wat vragen wij van jou?

 • HBO E/I (werk- en denkniveau);
 • Je ben in bezit van VCA VOL;
 • Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met projecten in de USA in een vergelijkbare situatie is een pré;
 • Je bent bereid om regelmatig langere tijd voor je werk te reizen;
 • Je bent analytisch sterk, resultaat- en oplossingsgericht;
 • Je hebt kennis van besturingstechnieken (PLC en Scada) en Energietechniek in de ruimste zin van het woord en van telecommunicatie en ICT in relatie tot de DMT-installaties;
 • Voldoende kennis van machinerichtlijn en NEN 3140;
 • Je hebt goede kennis van Atex en Classified area’s voor de USA;
 • Je hebt goede kennis van procestechniek en regeltechniek met name in relatie tot (bio) gas;
 • Dat je naast Nederlands, ook perfect Engels en (eventueel) Duits spreekt en schrijft.

Waarom DMT?

Werken bij DMT is deel uitmaken van een ambitieuze en innovatieve milieutechnische organisatie. DMT is een jonge, sterk groeiende, internationaal georiënteerde organisatie en een serieuze speler op de markt van duurzame energie en milieutechniek. Het is onze passie om met ‘slimme’ technische installaties een maximaal rendement voor onze klanten te realiseren en daarmee de groene economie vorm te geven.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Melle Hoekstra, manager Operations, mhoekstra@dmt-et.nl of telefoon 0513-636789.

Stuur je Curriculum Vitae en motivatiebrief aan Tong-Sja Lau, Human Resources, tslau@dmt-et.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Geïnteresseerd?
Tong Sja Lau HRM Neem contact op met Tong-Sja Lau DMT
Human Resources

DMT Environmental Technology
Postbus 231, 8440 AE Heerenveen
Tel.: 0513-636789


Studenten bij DMT

DMT werkt samen met universiteiten wereldwijd, op het gebied van techniek en internationale marketing. DMT heeft elk half jaar circa 6 studenten uit verschillende landen. Ze werken aan een individueel project, in samenwerking met onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling, of Marketing en Communicatie. We bieden de studenten huisvesting en een bescheiden vergoeding. Maar vooral bieden we hen deelname aan in een snel groeiend bedrijf dat toonaangevend wil zijn op het gebied van innovatie voor schone technologische oplossingen.


I worked on the development of three potential technologies able to remove CO2 from biogas to reach a highly valuable bio methane gas. During these six months I made literary research, process flow diagrams, choice of equipments and some sizing calculations to propose to the company a new biogas upgrading system. I also had the opportunity to work on market research and marketing part of the project, which was an enriching experience.
I learnt a lot about biogas upgrading but also about product development and how to combine technical, experimental and economic aspects to settle an issue.

I personally appreciated the assistance of my supervisor and colleagues and I also had the chance to live with other interns in a beautiful house.

So if you are looking for an internship in the field of biogas and if you want to learn more than you expect, do not hesitate to apply!”

At the first intake we discussed the subject for my research. DMT-ET wants to expend their business to Asia and starting in Malaysia. My supervisor told me that he wanted me to join him in a ”fact finding mission” to Malaysia. It was an amazing start of my internship and gave me a lot of insights and contacts to start the research. After a few months of research I had written my bachelor thesis and presented it to the director and supervisor. After my internship they asked me to work for another three months at DMT-ET. DMT is still developing the Malaysian market but they took my report seriously and used it to expand DMT-ET in Asia. For me it was a great ten months at DMT-ET. I learned a lot from great people in the office and they gave me the freedom, responsibility and trust to deliver the reports on my own way. That’s something I really appreciate. I can only say one more thing: if you get the chance to apply for a marketing or other internship JUST DO IT, you will never regret it! Martijn Breen

It led me to working on biogas upgrading, a field in which I had basically no knowledge. My mission was to reduce the capital expenditure of the Carborex®MS, an installation treating and enriching the biogas in methane. Thereby I made simulations on specific software and I collaborated in the development of Matlab model. I also studied the market, its potential and the different competitors. From a personal point of view, this internship encourages me to keep working in the field of biogas, whatever the field, production or biogas treatment. I really appreciated my work by its diversity, not only restricted to a scientific part. I learnt a lot about the market, the technologies but I also learnt to keep a critical eye on the information and results that I found, especially by simulations. It was a formidable human experience, professionally and personally enriching. All the interns work in the same office, and if you are lucky, you could live in Rohel, Friesland (NL) with others interns. The work atmosphere was really motivating, friendly and people very helpful. My only advice: apply to do your internship here!!! Gaël Dupré.

However, I can now assure that this was one of the best experiences I’ve ever had! The project I worked on was based on finding the most promising markets for hydrogen for the upcoming years, particularly in Europe, as well as sustainable technologies available to produce it. The amount of knowledge I acquired during my time at DMT was unmeasurable, since I was not only supported by the R&D department, but also by the Marketing team, as well as from every other worker at the company. I had three supervisors during my internship period, who were closely guiding me and helping me find the tools to solve any problem or doubt I could have throughout the way. Furthermore, having the opportunity of attending a very important congress in Sweden focused on advanced biofuels and their latest uses in the transport sector, as well as the opening ceremony of the first hydrogen refueling station in Stockholm, gave me the chance to obtain even more information directly from experts, which helped me a lot with the development of my project. I would definitely recommend all students from any country of the world who are interested on having a one-of- a-kind internship experience abroad to choose DMT! I guarantee that you won’t regret it, since you’ll have the opportunity to spend time and share knowledge and experiences with the best kind of people you’ll ever meet!


DOWNLOADS