Onze medewerkers vormen ons grootste kapitaal

big5forlife-bookDMT werkt volgens het principe ‘The Big Five for Life’. The Big Five for Life is ontwikkeld om bedrijven en de mensen die daarin werken, succesvoller te maken. Het principe is eenvoudig: het combineert de belangrijkste doelen van elk van onze medewerkers met de vijf belangrijkste doelen van ons bedrijf.
Tong-Sja Lau, die voor DMT werkt bij HRM: “De ultieme uitdaging is het koppelen van de motivatie van individuele medewerkers aan de doelstellingen van het bedrijf. Als mensen beter begrijpen wat hen motiveert en wat hen gelukkig maakt, is het gemakkelijker om ze in de juiste functie te plaatsen. Dit levert een organisatie op waarin iedereen enthousiast, gepassioneerd en gericht is op gemeenschappelijke doelen.”

DMT Let's be clear

DMT’s big five for life

De bestaansgrond van DMT is gedefinieerd in de vijf doelstellingen van het bedrijf. Alle mensen bij DMT hebben een connectie met deze principes.

1. DMT onderscheidt zich van de concurrentie door continue ontwikkeling, acquisitie en het ontwerpen van innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van milieutechnologie.

2. DMT biedt haar opdrachtgevers hoogwaardige en duurzame oplossingen die staan voor sociale verantwoordelijkheid en goed ondernemerschap op basis van professionalisme, hoge kwaliteit en integriteit.

3. Met haar producten en diensten richt DMT zich op het positief bijdragen aan de behoeften van opdrachtgevers, zodat de kwaliteit van leven op onze planeet verbetert, evenals het succes van het bedrijf en de belangen van haar aandeelhouders.

4. DMT bereikt dit dankzij de inspanningen van haar grootste kapitaal, een team van enthousiaste medewerkers dat ernaar streeft om zichzelf voortdurend te verbeteren door werkervaring en training. DMT biedt een uitdagende en stimulerende werkomgeving, met name voor werknemers die het beste uit zichzelf willen halen.

5. Voor DMT is de samenwerking met andere organisaties essentieel voor het op de markt brengen van totaaloplossingen. Deze oplossingen worden wereldwijd aangeboden en geproduceerd met een netwerk van agenten, distributeurs, partners en instellingen.

Jaarlijkse training

Elk jaar volgen de mensen van DMT een training om hun individuele en gemeenschappelijke doelen te versterken en tegelijkertijd de samenwerking onderling leuker en effectiever te maken. Met Big Five for Life onderscheidt DMT zich in elk opzicht binnen de branche. Door Big Five for Life verbeteren de prestaties van de medewerkers, ze werken beter samen en verbeteren zichzelf, waardoor een dynamisch bedrijf ontstaat dat klaar is voor toekomstige groei.

Oprichter en inspirator

John P. Strelecky heeft het concept van Big Five for Life ontwikkeld en hij beschrijft de beginselen ervan in zijn boek “The Big Five For Life – Vervul je vijf grote levenswensen.” De visie van Strelecky heeft ons geïnspireerd bij onze dagelijkse werkzaamheden, net zoals het dat heeft gedaan met zakelijk leiders over de hele wereld. In deze video vertelt Strelecky over zijn samenwerking met DMT.